Most Frequently Ask Questions:

  1. Is everything I order online in stock? Answer: No. Our online store is a NASCAR merchandise catalog of everything that is scheduled to be produced and made available to us. We determine what items we stock based on orders and preorder demands from our customers and the current performance of the drivers on the race track. Our online catalog is huge and no one private company could possibly stock every item listed. We cannot guarantee product availability or a set delivery date. All non-stock or out of stock items normally arrives to us within 6-8 business days. Our company goal is to provide the most comprehensive catalog of NASCAR merchandise that's available for purchase to the retail market at a fair and competitive price.

  2. Why do I have to add a diecast to my shopping cart for your selling price? Some companies have a MAP Pricing Policy which does not allow us to advertise a selling price lower than list price unless you put the item into your shopping cart. Once the item is placed into your cart your cost price is displayed. You can remove the item from the cart at checkout should you decide not to purchase the item at the current time.

  3. Why do you list all types of merchandise that may be in stock or special order? We feel as a company it is better to offer the NASCAR fans a more complete catalog of merchandise. Most online websites offer the consumers the top tier drivers and make available the most popular items for purchase. We feel that offering the NASCAR fans a more complete selection of merchandise for every driver gives the NASCAR fans a broader choice for their favorite drivers.

  4. I have seen my merchandise at Trackside or at the Race Track how come you do not have it yet? Answer: Trackside or the race events get all their products before any other authorized outlets. This is practice is largely due to sponsor and team obligations to keep the Trackside Trailers full of inventory.

  5. If you are out of stock or the supplier is out of stock how long does it normally take to get the item back into your warehouse? Answer: This depends greatly upon the item. The diecast collectibles are produced only one time and once they become sold-out they are normally no longer available. If an apparel item or other novelty item is out of our stock it usually takes 7 working days to arrive back into our inventory. It can take up to 6-8 weeks to arrive back into our inventory if the supplier or warehouse is out of the particular item.

  6. My credit card shows merchandise billed to me but I have not received it? If your credit card shows a charge from us it is because we are processing your order and all items you ordered may not of arrived yet or may be a pre-order. Some items maybe an advanced or pre-order item or we may be waiting for the item to arrive back into inventory. If you have multiple items or orders we are holding these items to save you from excessive shipping charges. 

  7. How do I contact you about a shipment? Answer: You can contact the store directly via email customerservice@atthetrackracing.com

  8. How do I return an item I purchased? Answer: You may return an item purchased be emailing us to get an RGA number, All shipping cost to and from are the expense of the purchaser. We do not refund freight charges for returned items that are not the fault of us the supplier. No refunds after 15 days. Diecast collectibles are non-refundable and may be only exchanged. All sales after 15 days are considered final.

  9. If I place an order and my credit card is declined or my address information does not match what happens to my order? Answer: We make every effort to call or email you concerning your payment problem. If we do not here anything from you by either email or phone within 48 hours from the time of us contacting you by email or phone, then your item will be sold to the next customer in line for that item. Correct billing information and credit responsibilities are that of the purchasers. We verify all card holders billing addresses to protect valid card holders from potently fraudulent charges.

  10. What do you mean by the card holder billing address? Answer: This is the address that the credit card company has on file from (you) the card holder that they send their bill to. We do not need the billing address of the bank, credit union, or other financial institutions.

  11. Does the online store bill my credit card at the time of purchase? Answer: No. The online store does not charge anything at the time of purchase. All credit cards are billed at the time of shipment, unless we are holding items for you to go with that order or other orders you have pending with us. We may bill items to your credit card as they arrive for your order. We do this to reserve this item for you, also to take the item out of our inventory, and to make sure the purchaser is credit worthy to hold the merchandise for future shipment. We try to ship as much merchandise at one time to save on excessive shipping charges.

  12. How can I track my package or shipments from you? We send all shipment information to UPS at the time of shipment. If you provide an incorrect email address, change your email address, or misspell your email address you will not receive a UPS tracking notice from the UPS package server. Please note: Most mail servers like AOL, Yahoo and others pick the UPS package notification email up as SPAM and send this email to your SPAM folder. Please look in your SPAM folders for your UPS tracking information. Important Note: The order confirmation sent at the time of purchase does not provide a link to the UPS tracking information.

  13. Can you provide a list of items on backorder for me? Answer: Yes. We can provide a list of items that are on backorder for you. You may request this by email customerservice@atthetrackracing.com  please include a valid fax number if one is available. This makes the process of giving this information faster than typing the information in email format.

  14. If I order something that is a preorder may I cancel this? Answer: You may cancel any preorder item prior to it's arrival but not after. Persistent canceling of preorder merchandise will loose your privileges with us to preorder merchandise in the future. Please do not order merchandise you do not want as most NASCAR merchandise is produced as a limited edition and this poor buying practice takes away from others who may really want the item.

  15. Why do you have two websites? We own both domains names www.atthetrackracing.com and www.racestoreonline.com.  The two sites have some common features and also offer some exclusive specials unique to each website.

Thank You For Shopping With Us !

At the Track Racing Collectibles